Het team

Over ons

In 2016 hadden we afgesproken om in 2022 naar de Santiago de Compostela te fietsen. De afgelopen jaren tochten gemaakt om uitrusting en fietsen te optimaliseren. Afgelopen november heeft Gert-Jan het bericht gekregen alvleesklierkanker te hebben. Nu voorgenomen om van de lente, als de gezondheid en de coronabeperkingen het toelaten toch te gaan vertrekken.

Gert-Jan

Ik ben Gert-Jan, de stille van de twee. Dat maakt fietsen met Eric zo mooi. Hij lult met iedereen. Top gozer.

Ik ben getrouwd met Christa en heb een zoon en een dochter.

Ik werk al jaren bij de gemeentelijke overheid, de laatste 13 jaar in Hilversum. De afgelopen 7 jaar deed ik het woon-werkverkeer op een speed pedelec.

Echt fietsen doe ik pas sinds 2009. Elke zondagochtend met Luuk zo’n 50 km met af en toe een rondje van 100 km. Met hem heb ik ook de Alpes d’Huez en de Mont Ventoux beklommen.

Met buurman Jaco ‘de wind mee tochten’. Dan kijken we hoe de wind staat. Zo hebben we op een gewone fiets op één dag naar Groningen of Den Helder of Deventer of Vlissingen getrapt. De trein brengt ons dan weer terug. Mijn broer Dick is ook fan van dit soort tochten.

Verder met het hele gezin of alleen met zoon of Christa in Engeland, België en Nederland toertochten gemaakt. Daarnaast fiets ik laatste jaren met tent en bepakking door Nederland en daarbuiten.

Eric

Ik ben Eric, sinds zeer lange tijd al bevriend met Gert-Jan. 

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters (en 2 schoonzoons)  waarvan 1 zwanger, dus ik word opa! Ik ben al jaren werkzaam in de IT, waarvan het grootste gedeelte in de logistiek. 

Fietsen doe ik sinds mijn 14e en de laatste jaren fiets ik met tent en bepakking door Nederland en daarbuiten. 

Ander hobby’s naast het fietsen zijn golf, veel sport kijken en historische boeken lezen.